Tevékenységek

Webfejlesztés

Cégünk szinte bármilyen komplexitású és igényeknek megfelelő weboldal elkészítését vállalja piacképes árakon. A felhasznált technológiák az ügyfél igényeitől is függhetnek, de általában PHP alapú weboldalokkal dolgozunk. Vállaljuk egyszerű, céges weboldalak elkészítését, ahol az ügyfél saját maga szerkesztheti a megjelenítendő tartalmat. Továbbá adatbázisalapú, komplett webáruházak és egyéb rendszereket is vállalunk. Az elkészült webhelyhez szintén jutányos áron tudunk tárhelyet biztosítani, valamint domainnév ügyintézést / átregisztrálást.

Egyedi programfejlesztés

Az Önök igényeinek megfelelően készítjük el az egyedi alkalmazásokat, amelyek adatbázisokat is használhatnak és az interneten kommunikálhatnak. 3D-s technológiákat is ismerünk. A leggyakrabban használt technológia: VB.NET.

Kiadványszerkesztés

Poszterek, szórólapok elkészítését, sokszorosítását is vállalja cégünk, magas minőségben, piacképes árakon.

Kiadói tevékenység

Könyek kiadását / arculatának megtervezését is vállaljuk. Cégünk eddig borítók megtervezését vállalta, igény esetén a könykiadás lebonyolítását is.

Rendezvényszervezés

Cégünk rendezvények, pl. céges bulik megszervezését / lebonyolítását vállalja.

SAP tanácsadás

Cégünk két SAP szakembert is alkalmaz, akik SAP témakörben tudnak ügyfél igények alapján szolgáltatni. Területek: ABAP fejlesztés, SAP BI/BW tanácsadás, ERP ISU, MM tanácsadás.

Amennyiben a fenti tevékenységekkel kapcsolatban szüksége van egy megbízható kivitelezőre, forduljon hozzánk bizalommal: vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen árajánlatot.

Kereskedelem

Cégünk 3D nyomtatókkal kereskedik, amelyek webáruházát a következő helyen találja: http://3dnyomtato.shoppe.hu/